Uw theorie haal je bij Rijschool West-Friesland

Het is verstandig uw theorie-examen gehaald te hebben voordat je start aan je rijopleiding. Hierdoor hoeft de rijinstructeur u minder uit te leggen tijdens de rit en ligt de focus vooral op de rijles.

Een theoriecursus is inbegrepen bij al onze Premium-lespakketten.

Tijdens de theoriecursus gegeven bij ons op de rijschool ( altijd op een zaterdag ) geven wij intensieve examentraining om u optimaal klaar te stomen voor het theorie examen. We bespreken de lesstof compleet, en maken samen met de hele klas examens en bespreken de vragen keer op keer.

Dit theorie weekend start zaterdag ochtend om 08:00 en wordt 3 x per maand georganiseerd. Het is de bedoeling dat de kandidaten de maandag of dinsdag na de theorie cursus dag het theorie examen afleggen.

Wij geven deze theoriecursussen op onze eigen locatie in Wognum.

De cursus is ook optioneel bij te boeken voor € 99,- inclusief theorie examen.

Cursus data

 

  • Zaterdag theorie les (incl. lunch) van 08:00 tot 16:00
  • Het theorie examen wordt voor u gereserveerd door ons in de week na de theorie cursus (afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR).
  • Niet leerlingen van Rijschool West-Friesland kunnen ook deel nemen aan deze cursus en kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder.
  • Voor meer vragen kunt u ons altijd contacten via info@rijschoolwestfriesland.nl of telefonisch te bereiken op 0229-757774.

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven voor de theoriecursus. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen controleren wij de actuele beschikbaarheid en nemen contact met u op voor de verdere planning.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze ervaren instructeurs