Regels

Niet thuis/aanwezig
Als je niet thuis of afwezig bent op de afgesproken plaats, dan moeten wij je de volle lesprijs in rekening brengen. De instructeur zal uiteraard ten alle tijden eerst proberen je om dat moment telefonisch te bereiken waar je je op dat moment bevindt en te kijken of het direct opgelost kan worden. De regel van doorbetaling vervalt als er in overleg met je instructeur nog voor diezelfde week een oplossing wordt gevonden door op een andere dag en tijdstip af te spreken zodat je in die week toch nog je les kan volgen.

Een lesafspraak annuleren
Het annuleren van een les dient te geschieden 48 uur voor de afgesproken rijles, uitsluitend door persoonlijk contact. In eerste instantie kun je het beste je vaste instructeur bellen, hij kan dan indien gewenst meteen een nieuwe les met je afspreken.(Sms’en, appen en e-mail beschouwen wij niet als 100% bindend omdat er dan geen wederzijds overleg plaatsvindt en geen oplossing kan worden aangedragen)
Mocht je je instructeur niet kunnen bereiken in verband met een examen of een verlofdag, dan kun je contact opnemen met onze administratie op het nummer 0223-660 399 . Wij kunnen dan, als de tijd het nog toelaat, contact opnemen met een andere leerling zodat het lesuur toch wordt benut. Dit is noodzakelijk vanwege de drukte.

Een (vaste)opleiding annuleren
Mocht je kiezen voor een spoedopleiding of een opleiding op maat gemaakt en op kantoor ingepland, dan ontvang je vooraf gelijk bij aanmelding een brief met de voorwaarden waaronder wij zo’n opleiding gaan inplannen, dit noemen wij het reglement. Dit reglement moet je van te voren goed doornemen en (laten) ondertekenen door de leerling, de betalende partij en of de ouders/ verzorgers.
Onze werkwijze voor deze opleidingen is zo opgesteld dat er wederzijds overleg wordt gepleegd over lesdagen en -tijden en opties die moeten worden bevestigd dat annuleren praktisch niet voorkomt omdat we pas iets vastleggen na akkoord van de kandidaat welke aan alle voorwaarden heeft voldaan.
Dit reglement kun je vinden in het web onderdeel Downloads.

Verzekering
Mocht je toch het zekere voor het onzekere willen nemen en willen uitsluiten dat je financiële schade zal leiden omdat je toch onverhoopt op de korte termijn je vaste opleiding moet annuleren, dan heeft Verkeersschool Istha een annuleringsverzekering. De kosten voor deze verzekering bedragen 7,5% van de totale kosten van je opleiding en zal worden gefactureerd op de factuur van de totale opleiding. Zolang de aanvraag van de verzekering nog niet bij ons binnen is en factuur nog niet is voldaan zal men geen aanspraak kunnen maken op deze verzekering. Meer over de annuleringsverzekering en de polisvoorwaarden kun je opvragen bij de verkeersschool of via het web onder Downloads

Informatie
Voor alle categorieën hebben we uiteraard informatiepakketten klaarliggen. Die kun je kosteloos en zonder verplichting opvragen. Deze pakketten bevatten de uitgebreide informatie per categorie uiteengezet inclusief de losse lestarieven. Ook is er een prijslijst ingesloten met enkele voorbeeldpakketten zoals die het vaakst voorkomen. Verder vind je nog de verschillende informatiefolders die voor jouw van belang kunnen zijn. Bij aanvraag zullen wij het informatiepakket dezelfde dag nog per post aan je versturen.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden

Wij behouden ons het recht om brandstofstijgingen en prijsverhogingen van het CBR, CCV & leveranciers door te berekenen in onze tarieven en na te factureren aan de kandidaat.

Onze ervaren instructeurs