Verkeersschool Istha

Verkeersschool Istha is al ruim 40 jaar, sinds 1979, het vertrouwde adres voor het halen van verschillende soorten rijopleidingen. Wij bieden allerlei soorten rijopleidingen en examens aan. Een betrouwbare rijschool in de kop van Noord Holland; van Den Helder tot aan Alkmaar!

Na het bekijken van onze website kun je beslissen aan wie je jouw opleiding toevertrouwt, want een rijopleiding blijft een zaak van vertrouwen. Wij hopen in ieder geval dat je, na het lezen, voldoende argumenten hebt om voor onze Verkeersschool te kiezen. En hopen je binnenkort te mogen begroeten om jouw rijopleiding te mogen verzorgen.

Jarenlange ervaring en optimale service

Onze jarenlange ervaring, en het in deze sector noodzakelijke, en improvisatievermogen staan er garant voor dat er op kantoor slagvaardig wordt gewerkt en optimale service wordt verleend.
Tevens hebben wij via onze computer rechtstreeks toegang tot het examenrooster van het CBR, zodat wij datum en tijdstip van het examen samen met jou en je vaste rijinstructeur kunnen reserveren op basis van het tempo van de rijopleiding.

Grote slagingskans bij Istha

Een rijopleiding is een betrekkelijk kostbare zaak, maar bedenk wel; liever 100% rijles dan 10% korting. Want in één keer slagen is uiteindelijk het voordeligste. Daarom is de keuze voor het bepalen van een rijopleiding van groot belang, en dat is soms best lastig.

Als je voor Verkeersschool Istha kiest, weet je zeker dat je goed zit! Bij ons heb je een grotere kans om in één keer te slagen, en op een manier die bij jouw past.
Onze locaties zijn in Den Helder en Schagen. Vanaf het hoofdkantoor in Den Helder, worden de telefoontjes verwerkt, leerlingen ingeschreven, planningen gemaakt, administratie gevoerd en de examens aangevraagd/gereserveerd.
Beide locaties hebben een theoriecentrum en een kantine. Beide locaties gelden tevens als opstapplaats voor de verschillende praktijkopleidingen.

Er komt best veel bij kijken om alles in goede banen te leiden, maar door opgedane ervaring in dienstverlening kan Verkeersschool Istha uitstekende service bieden. Zodat de klant hier geen omkijken naar heeft en zich kan focussen op de lessen.

Meer informatie

Wij hebben ons uiterste best gedaan om je via deze website alle informatie te geven die je nodig hebt. Wil je toch nog meer informatie? Dan kan je altijd bellen met een van onze locaties, langskomen of mailen naar ons kantoor. Wij zullen al je vragen graag beantwoorden.

Onze ervaren instructeurs