Het bromfietsrijbewijs halen in Den Helder of Schagen

Verkeersschool Istha staat voor kwaliteit, deskundigheid en gedrevenheid. Ook op het gebied van bromfietslessen is onze rijschool al meer dan tien jaar een begrip. Door onze persoonlijke stijl van lesgeven voelt iedereen zich bij ons thuis: jong en oud, starters en gevorderden. Onze bromfietsinstructeurs houden van hun werk en dat merkt u.

Onze ervaren instructeurs voor Rijbewijs – Bromfiets

Bromfietsopleiding

Nooit meer fietsen door weer en wind. Gewoon lekker gas geven en voilà, de bromfiets brengt u overal naartoe. Niet zo vreemd dat bromfiets rijden populair is én blijft. Wilt u uw bromfietsrijbewijs halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien haalt u bij ons uw rijbewijs al in één of twee dagen (indien al in het bezit van een geldig theorie-certificaat). Superhandig! Wij verzorgen onze bromfiets opleidingen zowel op locatie in Den Helder als Schagen.

De duur van onze complete bromfietsopleiding bedraagt gemiddeld 6-10 weken.

Theoriecursus Rijbewijs AM

Voordat u het praktijkexamen voor de bromfiets mag doen, gaat u eerst het theorie-examen behalen. Uiteraard kunt u bij Verkeersschool Istha terecht voor een compleet theoriestudiepakket, bestaande uit; E-Learning met online videocursus, online examentraining (2 avonden) en het theorie examen. Het theorie examen vindt plaats bij het CBR.

Stappenplan

In 4 stappen je bromfietsrijbewijs (AM) halen!

Inschrijving

Wilt u uw brommer of scooter rijbewijs halen? Dan kunt u zich hier bij onze rijschool inschrijven. Dit is tevens het moment om uw online examentraining (2 avonden)/ theorie examen in te plannen.

Theoriecursus + examen

Voor de bromfietsopleiding bieden wij E-Learning met online videocursus aan én maandelijks een online examentraining van 2 avonden. Het voordeel van deze online E-Learning en online examentraining, is dat je dit gewoon vanuit huis mee kan volgen. Het theorie examen mag worden gedaan vanaf 15,5 jaar en vindt plaats bij het CBR. Het theorie examen wordt in overleg gepland vlak na de tweede avond van de online examentraining.

Praktijklessen

Voordat u de weg op gaat, moet u eerst een goede basis voertuigbeheersing hebben. Bij Verkeersschool Istha is dat geen enkel probleem, onder begeleiding van uw instructeur gaat u de weg op samen met eventuele cursusgenoten. Na vier lesuren heeft u het bromfiets rijden voldoende onder de knie. U kunt meestal dezelfde dag nog praktijkexamen doen op onze locatie in Schagen of bij het CBR in Den Helder.

Praktijkexamen

Vanaf 16 jaar mag u praktijkexamen bromfiets doen bij het CBR. Dan moet u wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. De examenrit duurt 55 minuten. De examinator rijdt op zijn eigen bromfiets achter u aan. Uw instructeur mag desgewenst ook meerijden. De examinator let onder andere op de volgende zaken: goede beheersing van de bromfiets, het goed toepassen van de verkeersregels, de juiste snelheid in het verkeer en of u de veiligheid van uzelf en andere verkeersdeelnemers in acht houdt. Direct na de rit hoort u in het CBR examencentrum of u geslaagd bent.

Losse producten
1 lesuur (60min) € 35.00
E-Learning met online videocursus € 79.00
Online theorie examentraining (2 avonden) € 59.00
Theorie examen € 75.00
Theorie examen individueel € 125.00
Theorie examen verlengd € 85.00
Theorie examen Engels € 85.00
Praktijkexamen AM € 180.00
Bestel direct
Meest gekozen

Bromfietsopleiding Compleet pakket

Vanaf  349

  • E-Learning met online videocursus
  • Online theorie examentraining (2 avonden)
  • Theorie examen
  • 4 uur rijles
  • Praktijkexamen AM

Bromfietsopleiding Praktijk pakket

Vanaf  280

  • 4 uur rijles
  • Praktijkexamen AM

Bromfietsopleiding herexamen pakket

Vanaf  250

  • 2 uur rijles
  • Herexamen AM
Bromfietsopleiding Compleet pakket Vanaf  349
Bromfietsopleiding Praktijk pakket Vanaf  280
Bromfietsopleiding herexamen pakket Vanaf  250

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor de verdere planning.

Inschrijven voor

Maak eerst een keuze

Onze ervaren instructeurs